Goedkoop een kinderkamer inrichten

Voor veel mensen is het inrichten van een kinderkamer een crime. Dit hoeft echter niet want met een paar simpele tips is het mogelijk om de kinderkamer leuk in te richten.
Vandaag vinden de kinderen een televisieprogramma leuk maar morgen kunnen ze weer helemaal gek zijn van een bepaalde artiest. Als ouder heb je er natuurlijk geen zin in om iedere week de kamer opnieuw in te richten en laten we het over de kosten maar helemaal niet hebben. Je kunt een kinderkamer keer op keer een nieuw uiterlijk geven door slechts kleine, simpele aanpassingen te doen aan de accessoires. Zorg ervoor dat de basis van de kinderkamer heel rustig is en gebruik een kleur waar je alles bij kan combineren, bijvoorbeeld wit. Wanneer je op een wit bed een dekbedovertrek legt met die vrolijke tekenfilmfiguren of van die artiest waar uw zoon of dochter deze week fan van is, zal dit de kinderkamer al een hele andere uitstraling geven zonder dat het heel veel hoeft te kosten, want volgende week is hij of zij misschien weer helemaal over de hype heen.
Vaak heeft u alleen aan een dekbedovertrek niet genoeg om de kamer fan-proof in te richten. Met een mooie poster of schilderij maak je het geheel dan af. De kinderen vinden het leuk om te pronken met de spullen die ze hebben en een originele foto van de favoriete artiest van je kind is dan een geweldig idee om op canvas te laten zetten. Geen enkel vriendje of vriendinnetje zal een zelfde foto aan de muur hebben en wanneer deze ook nog op canvas staat zal het er nog professioneel uitzien ook. Wanneer de kinderen weer ergens anders fan van zijn kunt u met een nieuw canvasdoek of andere kleine accessoires de kamer een compleet nieuwe inrichting geven.

Laat wat van je horen

*