Kinderkleding, design en fashion

Het is vaak eenvoudig om de nieuwste designers, ontwerpen en collecties voor vrouwen op internet te vinden. En zeker met het online shoppen is het ook steeds makkelijker om dat te vinden wat je graag zou willen hebben. Maar ook voor kindercollecties komen er nieuwe merken op de markt en vaak zijn we hier net iets minder snel over geïnformeerd.

Heb je al ooit gehoord over de naam Aymara? Dit is de naam van een Belgisch-Peruaanse breicollectie. Het merk staat voor die waarden die op dit moment erg belangrijk zijn in de modewereld, namelijk authenticiteit, kleur en het gebruik van echte, natuurlijke materialen. Deze collectie wordt in België ontworpen en in het verre Peru geproduceerd. Het mooie verhaal achter het onstaan van Aymara, is dat Amaya het resultaat is van een lovestory. Dit liefdesverhaal gaat tussen een Belgische ingenieur, Sven van Gucht, die tijdens een sabbatjaar in Peru de jonge Peruaanse reisagente Yannina leert kennen. De kindercollectie bestaat uit een lijn voor zowel kids als baby’s. En alhoewel breien misschien een beetje ouderwets klinkt, is deze kledinglijn dat alles behalve!

Het modemerk Supertrash is wellicht al wel bekend vanwege hun populaire vrouwenkledinglijnen, maar dit modemerk heeft echter eind vorig jaar ook een eerste collectie voor de kleine girls ontworpen onder de naam Supertrash girls. Deze collectie is te vinden bij Kixx online, Kixx online is één van de exclusieve dealers voor deze collectie dus hou hun site goed in de gaten. De collectie van Supertrash girls is voor meisjes in de leeftijd van 6 tot 14 jaar. Omdat deze collectie alleen maar online te bestellen is, neem je de computer op schoot, maak je het jezelf en je dochter comfortabel in twee heerlijke comfortabele moderne stoelen en ga je samen een middagje online shoppen. Ga naar de website van FashionForHome voor dit soort stoelen.

Laat wat van je horen

*