Nieuwe online webshop Poespas.com

Er zijn weinig online webshops te vinden voor kinderkleding, terwijl veel ouders toch fulltime banen hebben en dus graag ook online kleren voor hun kinderen willen kopen.  Op het moment dat er eindelijk een webshop is gevonden blijkt het assortiment vaak niet compleet te zijn, zo ontbreekt het vaak aan bikini’s of zwembroekjes en vaak ondergoed is ook moeilijk te vinden. Terwijl dit toch essentiële kledingstukken zijn die niet mogen ontbreken in de kinderkast van uw kinderen.

Nu is er echter een nieuwe complete aanbieder op het gebied van mode, namelijk de online webshop Poespas.com. De Nederlandse privatelabelfrabrikant Marco BV is een consumentenwinkel voor (biologische) baby-, peuter- en kinderkleding en accessoires gestart. Op deze website is naast het eigen merk Poespas ook Nijntje en Moomin te koop.

Het voordeel van deze kledinglijn van Poespas is dat de kleding van 100% biologisch katoen is gemaakt. Steeds meer ouders zijn op zoek naar kinderkleding die van 100% organisch materiaal is gemaakt zijn, echter zijn er nog niet veel aanbieders op deze markt.  Daarnaast is er ook collectie te vinden rondom het bekende figuurtje Nijntje.  Als laatste is ook het Finse merk Moomin verkrijgbaar, wat de shop goed bij zichzelf vindt passen. In de toekomst wordt verwacht dat de kleding van Poespas ook voor andere winkeliers te koop zal zijn.

Een andere enorm populaire website voor kleding is Zalando. Kijk voor. o.a. push up bikini’s op deze webshop.

Trackbacks

  1. [...] veel grote kledingsites kunt u kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden. Het is mogelijk om via de beveiligde [...]

Laat wat van je horen

*